STIMDIs nyhetsbrev juni 2015

29 maj, 2015

Tack för denna vår!

Nu börjar det tydligt visa sig att sommaren snart är här. STIMDI kommer tyvärr inte att hålla fler evenemang nu innan sommaren men planerar för fullt inför hösten. Vi drar igång i slutet av augusti och hoppas att vi ses på något av våra event i höst. Om du har något du vill prata om med STIMDI så kontakta oss så sätter vi upp ett event tillsammans!

Trevlig sommar!

STIMDIs styrelse

STIMDI studenttävling: Vinn en biljett till UX Open!

Är du student inom UX och intresserad av att gå på UX Open? STIMDI sponsrar två studenter med biljett till evenemanget!

UX Open är en rolig och inspirerande knytkonferens för aktiva inom UX i Sverige. Evenemanget består av blixttal, workshops och open-space diskussioner. Den fjärde upplagan av UX Open går av stapeln den 16 oktober 2015 i Stockholm. Läs mer om tävlingen och anmälan här: http://www.stimdi.se/2015/05/stimdi-studenttavling-vinn-en-biljett-till-ux-open/

Sista ansökningsdag för årets mentorprogram

Detta årets mentorprogram lider mot sitt slut och det har blivit många givande diskussioner. Vi ser ett tydligt intresse även för nästa års omgång och än finns det lite tid kvar att anmäla intresse! Lämna din intresseanmälan senast 31 maj på http://www.stimdi.se/mentorprogrammet/

Missa inte Early Bird för UX Open

Den 31 maj är sista dagen för anmälan till Early Bird-pris för UX Open som genomförs den 16 oktober. UX Open är en knytkonferens inom User Experience där vi deltagare själva bidrar och delar med oss av vår kunskap och våra erfarenheter. För mer information och anmälan: http://2015.uxopen.se/


World Usability Day – reservera 12 november 2015!

Det finns en dag per år som är lite extra speciell. En dag när tusentals andra på vår jord samlas och sprider användbarhet och användarupplevelser. I år är det 10-årsjubileum av WUD och det ska vi på STIMDI lyfta fram ordentligt!

Reservera 12 november i din kalender redan nu!

Omvärldsbevakning

Händer det något inom UX/MDI som vi inte känner till, men du känner till? Mejla oss och vi lägger upp det på STIMDIs hemsida. Vi har en speciell adress för detta, uxevents@stimdi.se.

STIMDI i sociala nätverk

Besök gärna våra grupper på LinkedIn och Facebook. Vi ser fram emot diskussioner där som ett komplement till våra större inplanerade aktiviteter. Följ oss även på Twitter!

Observera att du inte kan svara på detta mejl. Har du frågor eller funderingar? Mejla oss kontakt@stimdi.se