WUD föredrag – Mer innovationskraft genom tjänstetänk och kundfokus

14 oktober, 2015

Sara Backlund  från Antrop kommer hålla föredraget Mer innovationskraft genom tjänstetänk och kundfokus på WUD i år.

Föredraget hålls av:
Sara Backlund

Sara BacklundSysselsättning inom fältet:
Strateg och projektledare på Antrop.

Kan man följa dig någonstans på internet?
@SaraBacklund på Twitter.

Vem är du?
Jag har över 12 års erfarenhet av att arbeta med innovation inom digitala användarupplevelser från både FoU, privata företag och offentlig sektor. Som strateg och projektledare på tjänstedesignbyrån Antrop hjälper jag organisationer att jobba kundcentrerat.

Vad ska du tala om?
Många organisationer står idag inför stora utmaningar då digitaliseringen skapar helt nya förväntningar på hur tjänster ska fungera och upplevas. För att kunna skapa de bästa kundupplevelserna måste innovation och utvecklingsarbete drivas av insikter om kunderna, bygga på riktiga behov och lösa riktiga problem. Jag kommer att ge några exempel på hur vi på Antrop hjälper organisationer inom både offentlig och privat sektor att öka sin innovationskraft genom att jobba kundcentrerat.