WUD Workshop: Förmågorna som gör dig oumbärlig i innovationsprojekt

26 oktober, 2015

Workshoppen hålls av:
Mårten Angner
Mårten-5555

Sysselsättning inom fältet:
UX-designer och grundare av designkollektivet Whiteport®.
Vart kan man följa dig
www.angner.se
@MartenAngner på Twitter

Vem är du?
Mårten Angner är internationellt anlitad UX-designer, användbarhetskonsult och grundare av Whiteport. Som 17-åring startade Mårten sin första designbyrå och har sedan dess arbetat i hundratals projekt med allt från startsups till multinationella bolag. Många känner Mårten bäst som “skissmannen” efter att han har utbildat över tvåtusen personer i interaktiv skissteknik.

Vad handlar din workshop om?
Frågar dina chefer dig hur innovation går till eller blir du sittandes med att rita ut wireframes efter att de viktiga besluten är fattade?

Som UX-designers har vi ett antal förmågor som är oumbärliga i innovationsprojekt. Vi känner av trender tidigt, plockar fram essensen i stora mängder information, har unik förståelse för slutanvändarna och känsla för teknik. Trots detta blir vi ofta inte inbjudna till de viktiga samtalen när innovativa produkter skapas.

I den här workshopen får du med dig strategier och praktiska tillvägagångssätt som hjälper dig att bygga förtroende i din organisation, så att du får sitta med vid vuxenbordet när besluten om innovation fattas.

Erövra de nyckelbeteenden riktigt erfarna konsulter har i ryggmärgen. Oavsett om du jobbar in house, är utplacerad som UX-nörd i ett hav av tekniker eller driver eget kommer du ha tillgång till nya sätt att agera på redan imorgon.