WUD Workshop: Ökad innovationsförmåga – Framtidssäkra din affär!

6 oktober, 2015

Ny börjar vi publicera information om talare och workshops för WUD 2015. Först ut är Terje Andersson som ska hålla i workshoppen ”Ökad innovationsförmåga – Framtidssäkra din affär!”

Workshoppen hålls av:
Terje Andersson
Terje_CMYK

Sysselsättning inom fältet:
Innovation Consultant, Vascaia AB
Egen företagare under varumärket Innovatörerna®

Kan man följa dig någonstans på internet?
www.innovatorerna.se

Vem är du?
Terje Andersson var tidigare vd för Ingenjörsamfundet och har mångårig erfarenhet av FoU, Kompetensfrågor och Organisationsfrågor inom AstraZeneca.
Under sin tid som vd för Ingenjörsamfundet låg han bakom satsning på ökad innovationskraft på svenska arbetsplatser. Denna satsning omfattade TV-program, opinionsbildning samt produkter och tjänster för ökad medarbetardriven innovation. Allt samlades under varumärket Innovatörerna som lanserades under år 2009.
Idag är Terje föreläsare och konsult inom området medarbetardriven innovation.

Vad ska du hålla workshop i?
Innovation – Framtidens utmaningar är här och nu
60 % av företagen kommer att öka sina satsningar på innovation. Mer än hälften ser att innovation är något som hela organisationen och alla medarbetare ska bidra till, men relativt få har en process för att göra det. Vilka är hindren och framför allt möjligheterna med att involvera fler i utvecklingen av sin verksamhet? Hur kan vi öka motivation och innovationsförmåga som leder till bättre verksamhet och affärer? Vilket ledarskap, processer och organisation leder till nya produkter och tjänster, engagerade medarbetar och såväl individuell som organisatorisk kompetensutveckling?