WUD Talare: Pinar Metin – The good, the bad, the ugly

2 november, 2015

Vi presenterar Pinar Metin från Ayond som talare på WUD

Talare:
Pinar Metin

PinarMetin

Sysselsättning inom fältet:
Service design Lead, Ayond
Designar användarupplevelser genom att fokusera både på processen att ta fram relevanta tjänster I en organisation och tjänsten i sig. Föredrar att arbeta nära kunden och användarna i en kollaborativ miljö och användarcentrerad-designprocess mha skräddarsydda metoder.

Har en M.Sc i Medieteknik med inriktning Människa-Datorinteraktion vid Kungliga Tekniska Högskolan. Resultatet av examensarbetet tilldelades flera priser bl.a. ’Sveriges Bästa site’ av Internetworld och ’Bästa digitala patienttjänsten’ – Sjukvårdens IT-pris av IT i Vården.

Vem är du?
Arbetar som Service Design Lead och Projektledare på Ayond med tidigare erfarenhet som managementkonsult inom Lean- och Change Management, producent och projektledare för bl.a. animation och grafik för Tv, reklam och film. Har arbetat med kunder från Tv4 till svensk tjänsteindustri.

Vad ska du tala om?
The good, the bad, the ugly
Begreppet Innovation är idag ett urvattnat och relativt missbrukat ord. Vi använder det var och varannan dag för att beskriva våra projekt, våra idéer, våra kollegor och interna processer.
En del definierar Innovation som positiv förändring. För att nå ett resultat som har den effekten måste vi arbeta på ett lärande sätt, annars kan det sluta hur som helst.