WUD Talare: Liska Weström – Hur en designprocess kan hjälpa reducera matsvinn

28 oktober, 2016

Nu presentar vi WUDs fjärde talare!

Talare:
Liska Weström

liska_1600x1200-1-av-1

Sysselsättning inom fältet: 

Interaktionsdesigner på konsultföretaget Usify som erbjuder helhetslösningar inom tjänste- och ux-design.

www.usify.se

Vem är du?

Utbildad kognitionsvetare, med stort intresse för människa-teknik-interaktion, interaktiondesign och beteendepsykologi. Anser att man genom design kan bidra till en meningsfull samhällsutveckling där människors behov står i centrum. Arbetar just nu mycket med utbildningar, där vi delar med oss av våra kunskaper och ger våra kunder verktygen för att själva klara framtidens utmaningar.

Vad ska du tala om?
Presentation av lösningar vi gemensamt kom fram till på morgonens workshop med temat “Reducera matsvinn”. Utifrån dessa lösningar kommer jag visa den bakomliggande designprocess som ledde oss fram till dessa. Presentationen akkompanjeras med en fotoutställning som vi kan samlas kring och diskutera både process och resultat.

Anmäl dig till WUD här!