WUD Workshop – Linda Mattsson Kasta inte in handduken, vi fixar det tillsammans!

30 oktober, 2016

Nu presenterar vi vår WUD workshophållare.

Talare:
Linda Mattsson

lindamattsson

Sysselsättning inom fältet: 

User Experience Designer på Handelsbanken

Vem är du?

En UX-nörd ut i fingerspetsarna. Jag älskar workshops, är alltid intresserad av att lära mig nya saker och lyssnar gärna på andras perspektiv. Till vardags strävar jag efter att göra det så enkelt som möjligt för Handelsbankens kunder att göra sina bankärenden digitalt.

Vad ska du tala om?
Här handlar det om att vi tillsammans i små grupper ska försöka komma på vad vi som UX:are kan göra i vår arbetsvardag för att bidra till en mer hållbar värld. Genom roliga övningar kommer vi på massor med små och stora förändringar vi kan göra själva där vi är just nu.

Anmäl dig till WUD här!