Claremont sponsrar World Usability Day 2016

2 november, 2016

STIMDI är stolta att presentera Claremont som sponsor för årets World Usability Day.

”När människan växer växer företaget
I de få orden ryms hela idén med Claremont. Vi har upptäckt, att människor som får chansen att utvecklas presterar så oerhört mycket mer än de annars skulle göra. Då blir kunderna nöjdare. Vilket förr eller senare leder till att alla växer; våra kunder, deras kunder och vi själva. 
Claremont hjälper kunderna i den digitala verkligheten och genom högkvalitativa Management och IT-konsulttjänster förverkligar vi deras potential. Vi stöttar kunderna genom alla faser av deras förändringsresa; från digital strategi och analys, under genomförandet och givetvis i förvaltningen av lösningen. Vi har en UX/Design-avdelning som ska bli Sveriges bästa inom tre år.
Vi är stolta över att för andra året i rad bli utsett till Superföretag samt till Gasellföretag 2015, 2014 och 2013.”

claremont-logo_cmyk

Anmäl dig till World Usability Day