Tidigare

Arbeta smartare i Sketch

Datum: 05 december, 2018
Plats: inUse, Rosenlundsgatan 40

Under de senaste åren har Sketch i princip blivit en branschstandard i Sverige (och utomlands) för arbete med wireframes och visuell design.

I denna föreläsning går vi igenom den grundläggande funktionaliteten i Sketch kombinerat med praktiska tips och råd hur man arbetare smartare och får ut max av denna prisbelönta app.

Etiketter:

Läs mer


World Usability Day – STHLM Xperience Conference 2018

Datum: 08 november, 2018
Plats: Odenplan 7A

I år är temat Design for Good or Evil. Denna gång arrangeras STHLM Xperience Conference 2018 på World Usability Day. STIMDI samarbetar med konferensen och har därför ett rabaterat pris till sina medlemmar. Konferensen Keynote speaker är Pamela Pavliscak.

Etiketter:

Läs mer


World Usability Day 2018 @ inUse Stockholm

Datum: 08 november, 2018
Plats: inUse Stockholm

Välkommen att fira World Usability Day 2018 med oss på inUse! Årets tema Design for good or evil får oss att tänka på designetik. Men även om vi designar med syfte att göra gott, är design någonsin neutral? Vi riktar fokus på temat genom att visa Mike Monteiros talk “How to fight Fascism” från From Business To Buttons 2017 följt av diskussion kring temat designetik. Uppepå det lottar vi ut 10 exemplar av Mike Monteiros booklet Design Ethics, SIGNERADE av Mike själv!

Etiketter:

Läs mer


Forma STIMDI för framtiden

Datum: 23 oktober, 2018
Plats: Claremont, Birger jarlsgatan 7

Vi lever i en föränderlig värld, från den tid då UX inte var ett ord som fanns till idag då det är en av de mest eftertraktade yrkesrollerna. STIMDI har funnits i över 30 år och vi vill vara lika aktuella i framtiden som vi har varit historiskt sett.

Etiketter:

Läs mer