← Tillbaka till tidigare aktiviteter

Speeddatingmingel på WUD 2010

Datum: 11 november, 2010
Plats: Stockholm

STIMDI var på WUD torsdagen den 11/11 och genomförde ett speed-dating mingel i eftermiddagspausen. Det var många som deltog och de uppskattade minglet, även om tiden kändes lite kort. Flera av de som deltog hade velat mingla mer!

WUD 2010 i Stockholm innehöll många intressanta seminarium bland annat ett om nya vägledningen 24-timmarswebben som handlade om vad den nya vägledningen ska innehålla. Den nya vägledningen bygger vidare på Vervas vägledning och kommer vara i wikiform istället för i tryckt form för att på så sätt nå ut till fler och göra det enklare att ta till sig de delar man berörs av.

Ett annat populärt seminarium handlade om användbarhet och ekonomiska vinster. Talaren tog där upp två olika verkliga exempel på hur mycket man skulle ha sparat genom att tänka på användbarheten i produkterna. En viktig poäng om man ska försöka mäta vinster med användbarhet var att ha ett basvärde att utgå ifrån. En mycket intressant dag med andra ord!

STIMDI fortsatte mingla även efter seminariet och intresset på plats var stort, vilket var roligt. Många MDI-intresserade personer kom och åt snittar, drack vin och diskuterade användbarhet.

Etiketter: