← Tillbaka till andras aktiviteter

UX Open 2014

Datum: 24 oktober, 2014
Plats: 7a Odenplan, Stockholm

mer info på

Varmt välkommen till UX open, en knytkonferens inom User Experience där vi deltagare själva bidrar och delar med oss av vår kunskap och våra erfarenheter. Konferensen består av korta och kärnfulla presentationer (s.k. blixttal), en öppen och omväxlande paneldiskussion (s.k. fishbowl) samt improviserade diskussioner (s.k. open space) i grupp med likasinnade. Som bonus ges möjligheten att sätta upp små safaris i UX-land efter konferensen. Allt detta för ett maximalt erfarenhetsutbyte.

Förra årets upplaga utspelade sig med 110 deltagare, 16 blixttal, en uppsjö av open space-diskussioner och ett härligt pubhäng efteråt, numera en tradition. Läs om UX open 2012 och UX open 2013.

Detta årets tema är ”Så här gör vi, på gott och ont”. Kom och berätta!

Med start klockan 9 (registrering från 8:30) denna fredag i oktober har vi en heldag full med diskussioner varvat med blixttal. Till skillnad från förra året ingår en god mingellunch i avgiften och kaffet kommer att flöda närhelst vi behöver det under dagen. Framåt kvällning flyttar vi samtalet till en pub i närheten för en öl och en bit mat i glada kollegors lag.

Kika tillbaka senare för här kommer dagsschemat att presenteras när det är färdigt tillsammans med alla blixttalsbeskrivningar.

Etiketter: , , ,