← Tillbaka till andras aktiviteter

Valtech Day 2017

Datum: 09 november, 2017
Plats: Kungliga Myntverket 5A Hantverkargatan, 11221 Stockholm Sverige

Årets Valtech Day:

”I två parallella spår delar vi i år med oss av vår syn på dels den senaste tekniken, dels förändringsarbete. I det ena spåret utforskar vi hur man skapar relevant affärsnytta med hjälp av VR och AR efter att första wow-upplevelsen har lagt sig.

Vad AR och VR kan göra för er

Kl: 13.00-18.15

Få har undgått att VR och AR gjort entré i vår digitala värld. Förra året var mobilspelet Pokemon Go, med AR-funktion, hetare än den varmaste sommardagen. Och nyligen har drakarna Apple och Google utökat AR-funktionerna i sina mobila enheter. Inte sällan är det just spelgenren som är snabbast med att introducera nya tekniker, ofta med en hög wowfaktor som får oss att häpna. Även VR når allt fler med olika plattformar.

På Valtech Day kommer vi berätta vad vi ser i vår spåkula när den första hajpen har lagt sig. Vi berättar hur teknikerna skiljer sig åt och vilken roll de kan spela när nya produkter och tjänster utvecklas, oavsett bransch. Självklart får du möjlighet att testa de olika teknikerna. Efter att deltagit i det här spåret kommer du vara säkrare på om – och inte minst hur – VR eller AR passar ert företag.

I det andra spåret bjuder vi in dig som är förändringsledare till vårt forum för kunskapsutbyte.

Business co_lab

Kl: 13.00-18.15

En eftermiddag – Business co_lab – för en mindre skara förändringsledare från olika branscher. Syftet är att få till ett erfarenhetsutbyte kring hur man bäst riggar en organisation för att möta en allt snabbare förändringstakt i såväl teknik som i kundbehov. ”

 

Mer info här

Etiketter: