Lediga jobb

Vill du publicera din jobbannons här? Klicka på knappen till höger. Det är helt gratis att annonsera, men kravet är att jobbet ska ha en tydlig MDI-profil. MDI står för människa-datorinteraktion och i det räknar vi in användbarhet, interaktionsdesign, tjänstedesign och användarupplevelse. Styrelsen avgör om jobbet uppfyller kravet.

Vi i styrelsen har fått höra av företagen som annonserat här att de fått in mycket bra ansökningar från både nyexade och erfarna MDI-are. Det tycker vi känns jättekul!

InUse söker UX Designer

Vi på inUse är passionerade experter på samspelet mellan mänskligt beteende och digital design. Det är vår styrka. Men det som verkligen skiljer oss från andra är vår förmåga att metodiskt omsätta affärsmål till konkreta användarupplevelser och att leda och stödja organisationer i deras förändringsarbete. Just nu är det en hög efterfrågan på våra tjänster och vi vill växa.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Nordnet söker Design Researcher

Do you want to work for an innovative and driven company whose business is trading in securities and savings products? Do you want to work in a growing company focusing strongly on design and technology? Then Nordnet is something for you.
The role is part of our expanding Design Studio. The Studio currently consists of 4 team members and now we need to hire an insights-hungry Design Researcher.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Nordnet söker Senior Product Designer

Do you want to work for an innovative and driven company whose business is trading in securities and savings products? Do you want to work in a growing company focusing strongly on design and technology? Then Nordnet is something for you.
The role is part of our expanding Design Studio. The Studio currently consists of 4 team members and now we need to hire a talented Senior Product Designer.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Evry söker User Experience Designer

På EVRY Consulting Digitala affärer hjälper vi våra kunder med den digitala transformationen.

Vi designar och utvecklar tjänster och applikationer som är bra för både användarna och affären. Vi jobbar med kunddriven innovation, ny spännande teknik och smart optimering. Vi gör det komplexa enkelt med bra design. Om du alltid går och tänker på nya affärsidéer och drivs av att veta vad som finns runt nästa hörn i den digitala världen kan det här vara något för dig. På EVRY har du alla möjligheter att vara med från tidiga koncept till färdig produkt.

Vi är på jakt efter en riktigt vass UX designer som kan hjälpa våra kunder att ta sig till nästa nivå. Vi tror att du har jobbat minst 5 år inom området och är van att ta egna initiativ och se möjligheter.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Agero söker erfaren konsult inom Användbarhet med passion och känsla!

Som konsult inom användbarhet kommer du tillsammans med dina kollegor att arbeta för att skapa de bästa lösningarna för våra kunder och användare. Du sätter användaren i fokus och är skicklig på att fånga systems beteenden och flöden i dialog med din uppdragsgivare. Du kommer att arbeta i olika typer av projekt vilket gör att det är viktigt att du kan anpassa dina arbetssätt och metoder efter projektets- och dina kunders behov och förväntningar. Självklart är du en del av att fortsätta utveckla och bidra till Ageros kompetensområde ”Användbarhet” och du kommer också att vara mentor till mindre erfarna kollegor i samma område.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


UX Interaction Designer at Schibsted

Working as part of a larger UX team you will be responsible for producing the final design product for desktop and mobile web applications.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Funka växer och söker fler duktiga medarbetare!

För att kunna hantera den stadigt ökande efterfrågan på våra tjänster rekryterar vi ytterligare ett antal kloka personer som vill utvecklas tillsammans med oss och göra världen bättre! Just nu söker vi webbutvecklare och användbarhetsexperter till Stockholmskontoret.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Erfaren interaktionsdesigner med UX-känsla till Unikum

Vi söker en riktigt duktig interaktionsdesigner till vårt utvecklingsteam. Vår idé är ”Unikt lärande för unika barn”. Vi jobbar nära våra användare med en lättrörlig process, och vår tjänst används lika mycket på på mobiler och plattor som på bärbara datorer. Vi växer så det knakar och redan nu har vi nästan en miljon användare. Vill du vara med på vår resa?

Etiketter:

Läs mer och ansök här


30 hp exjobb på Scania – Verktyg och metoder för applikationsintegrerad användbarhetsutvärdering och användaråterkoppling

Bakgrund Scania erbjuder sina kunder stöd för att hantera sin flotta med uppkopplade fordon i form av portaler och mobila applikationer. I samband med att vi nu gör en större uppdatering av tekniken och utformningen av dessa tjänster höjer vi ambitionsnivån för det kontinuerliga användbarhetsarbetet.

Mål Att utvärdera möjligheten att komplettera traditionella användbarhetmetoder med digitala alternativ. Metoderna kan sträcka sig från de enklaste former av ”tyck till”- användaråterkoppling till med avancerade former av kvantitativa och kvalitativa utvärderingar.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


UX Designer till ÅF

ÅF är i en expansiv fas och vi behöver nu bli fler inom UX-området.
Du kommer jobba med våra viktigaste kunder i utmanande projekt som ofta ligger i framkant.

Som person är du social, kommunikativ och öppen. Du fungerar bra i grupp och trivs med att vara en brygga mellan IT och verksamhet.

Vi söker dig som:

- har en examina inom relevant område inom teknik samt kunskaper inom människa-datorinteraktion.
- har minst 3 års erfarenhet inom användbarhet och interaktionsdesign.
- har arbetat med UX i agila projekt där du planerar och utför behovsanalyser, målgruppsanalyser med personas och användbarhetstester som ligger till grund för din interaktionsdesign.

Etiketter:

Läs mer och ansök här