Lediga jobb

Vill du publicera din jobbannons här? Klicka på knappen till höger. Det är helt gratis att annonsera, men kravet är att jobbet ska ha en tydlig MDI-profil. MDI står för människa-datorinteraktion och i det räknar vi in användbarhet, interaktionsdesign, tjänstedesign och användarupplevelse. Styrelsen avgör om jobbet uppfyller kravet.

Vi i styrelsen har fått höra av företagen som annonserat här att de fått in mycket bra ansökningar från både nyexade och erfarna MDI-are. Det tycker vi känns jättekul!

Strateg i Göteborg hos inUse

Vi söker dig som drivs av att hjälpa kunden att välja rätt digitala lösning och som även vill säkerställa att det blir framgångsrikt hela vägen in i kundens organisation. Om du dessutom vill göra det tillsammans med branschens bästa kollegor ska du söka direkt.

inUse växer framgångsrikt genom ökad efterfrågan på våra tjänster. Vi är ledande på att hjälpa företag och organisationer att optimera både den faktiska och upplevda nyttan av digitala investeringar. Kort och gott, vi hjälper våra kunder att gör varje dag enklare och roligare för sina kunder och medarbetare. Vår ambition är att vara topp 5 i världen.

inUse styrka är att koppla samman användarbeteenden med design i digitala och fysiska produkter. Det som skiljer oss från andra är vår förmåga att metodiskt omsätta affärsmål till konkreta användarupplevelser och att leda och stödja organisationer i deras förändringsarbete.

Ditt ansvar blir att leda kunden fram till rätt digitala lösning och att hjälpa dem med deras verksamhets- och affärsutveckling. Det är ett mycket varierat arbete där du får möjlighet att samarbeta med kunder på olika nivåer, från både stora och små företag, och från olika branscher. Du arbetar tillsammans med de bästa kollegorna i vår bransch.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


UX-designer till ÅF

Vi är i en expansiv fas och behöver nu anställa ett par UX-konsulter till vårt nuvarande UX-team. Våra UX-projekt och UX-uppdrag är oftast inom expertanvändarsystem men även inom displayer mm. ÅF arbetar med erbjudandet Design Experience (Ljus, Ljud och vibrationer, Industri design, UX) där få konkurrenter kan mäta sig med ÅF. Vi anställer personer som är sociala, engagerade och brinner för sitt område.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Frontendutvecklare till ÅF

Vi är i en expansiv fas och söker nu initialt efter en eller ett par frontendutvecklare till oss som ska komplettera vårt befintliga team bestående av UX:are. Rollen som Frontendutvecklare på ÅF innebär mycket ansvar, variation och spännande uppdrag. Vår ambition är att du kommer jobba nära våra UX-konsulter. ÅF:s uppdrag är till största delen ute hos kund, men vissa projekt bedrivs från våra lokaler. De systemlösningar som vi jobbar med kräver noggrannhet och innovation. Vi utmanar våra kunder till att göra det enklare för användarna.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


FLIR söker Lead Interaction Designer

Vill du vara med att bygga upp en designorganisation som främjar bästa tänkbara användarupplevelse för FLIRs produkter? Är du en interaktionsdesigner som drivs av att hantera komplexa uppgifter och omvandla dem till intuitiv design? Då är det dig vi söker!

Etiketter:

Läs mer och ansök här


FLIR söker Interaction Designer

Vill du jobba med att designa produkter som verkligen gör skillnad för dess användare? Då är det dig vi söker! FLIR är i en spännande och utvecklande tid därför vill vi utöka vårt UX-team och söker efter en interaktionsdesigner. Du kommer arbeta med att skapa och utveckla inspirerande digital design av både inbäddade värmekameror samt programvara för desktop och mobila plattformar. Vår målgrupp täcker ett brett spektrum av användare inom exempelvis forskning, industri, polismyndighet, militär och privat bruk

Etiketter:

Läs mer och ansök här


InUse söker UX Designer

Vi på inUse är passionerade experter på samspelet mellan mänskligt beteende och digital design. Det är vår styrka. Men det som verkligen skiljer oss från andra är vår förmåga att metodiskt omsätta affärsmål till konkreta användarupplevelser och att leda och stödja organisationer i deras förändringsarbete. Just nu är det en hög efterfrågan på våra tjänster och vi vill växa.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Nordnet söker Design Researcher

Do you want to work for an innovative and driven company whose business is trading in securities and savings products? Do you want to work in a growing company focusing strongly on design and technology? Then Nordnet is something for you.
The role is part of our expanding Design Studio. The Studio currently consists of 4 team members and now we need to hire an insights-hungry Design Researcher.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Nordnet söker Senior Product Designer

Do you want to work for an innovative and driven company whose business is trading in securities and savings products? Do you want to work in a growing company focusing strongly on design and technology? Then Nordnet is something for you.
The role is part of our expanding Design Studio. The Studio currently consists of 4 team members and now we need to hire a talented Senior Product Designer.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Evry söker User Experience Designer

På EVRY Consulting Digitala affärer hjälper vi våra kunder med den digitala transformationen.

Vi designar och utvecklar tjänster och applikationer som är bra för både användarna och affären. Vi jobbar med kunddriven innovation, ny spännande teknik och smart optimering. Vi gör det komplexa enkelt med bra design. Om du alltid går och tänker på nya affärsidéer och drivs av att veta vad som finns runt nästa hörn i den digitala världen kan det här vara något för dig. På EVRY har du alla möjligheter att vara med från tidiga koncept till färdig produkt.

Vi är på jakt efter en riktigt vass UX designer som kan hjälpa våra kunder att ta sig till nästa nivå. Vi tror att du har jobbat minst 5 år inom området och är van att ta egna initiativ och se möjligheter.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Agero söker erfaren konsult inom Användbarhet med passion och känsla!

Som konsult inom användbarhet kommer du tillsammans med dina kollegor att arbeta för att skapa de bästa lösningarna för våra kunder och användare. Du sätter användaren i fokus och är skicklig på att fånga systems beteenden och flöden i dialog med din uppdragsgivare. Du kommer att arbeta i olika typer av projekt vilket gör att det är viktigt att du kan anpassa dina arbetssätt och metoder efter projektets- och dina kunders behov och förväntningar. Självklart är du en del av att fortsätta utveckla och bidra till Ageros kompetensområde ”Användbarhet” och du kommer också att vara mentor till mindre erfarna kollegor i samma område.

Etiketter:

Läs mer och ansök här