Lediga jobb

Vill du publicera din jobbannons här? Klicka på knappen till höger. Det är helt gratis att annonsera, men kravet är att jobbet ska ha en tydlig MDI-profil. MDI står för människa-datorinteraktion och i det räknar vi in användbarhet, interaktionsdesign, tjänstedesign och användarupplevelse. Styrelsen avgör om jobbet uppfyller kravet.

Vi i styrelsen har fått höra av företagen som annonserat här att de fått in mycket bra ansökningar från både nyexade och erfarna MDI-are. Det tycker vi känns jättekul!

Universitetslektor i människa-datorinteraktion (HCI) med inriktning mot webbtillämpningar.

Sista ansökningsdag: 2017-06-18

Universitetslektor i människa-datorinteraktion (HCI) med inriktning mot webbtillämpningar.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Interaktionsdesigner till Atlas Copco

Sista ansökningsdag: 2016-09-26

Nu söker Atlas Copco Industrial Technique AB en interaktionsdesigner till Industrial Design and Human Factors Department.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Scania: Användbarhetsarkitekt till Servicemarknad

Sista ansökningsdag: 2016-03-28

Som användbarhetsarkitekt kommer du arbeta tvärfunktionellt i projekt och förvaltning och i alla olika delar av utvecklingsprocessen. Du kommer arbeta med allt från analys av mål och användningsbehov till utformning och utvärdering av användargränssnitt. Tillsammans med andra användbarhetsarkitekter utvecklar du metoder och arbetssätt inom området.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Findwise söker Frontend-utvecklare med UX-fokus

Sista ansökningsdag: 2016-03-31

Findwise är ett konsultbolag som jobbar specialiserat med att designa och implementera lösningar baserat på sökteknik.
Nu söker vi en frontend-utvecklare som dessutom vill driva användarperspektivet i våra kundprojekt. Våra kunder kan vara från en mängd olika branscher och storlekar, inom både offentlig och privat sektor.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Tieto söker UX-designers

Sista ansökningsdag: 2016-02-15

Vill du jobba för ett företag som både utmanar och bryr sig om? Välkommen till Tieto! Vi brinner för att utveckla både våra kunders verksamhet och samhället genom IT. Vi tror på individens förmåga att tillsammans med andra åstadkomma detta genom att aktivt uppmuntra självständigt tänkande och handlande.
Att arbeta med User Experience i en allt mer digitaliserad värld kräver kreativitet, kompetens och förståelse för slutanvändarna och våra kunders situation. Tieto arbetar med stora organisationer inom bl.a. Bank & Finans, Energi, Retail och Telekom. Företaget har 3500 anställda i Sverige och huvudkontoret är lokaliserat i Värtahamnen, Stockholm.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Claremont söker duktiga UXare

Sista ansökningsdag:

Vi på Claremont arbetar med hela "UX-paraplyet" allt från user research, interaktionsdesign till visuell design.

I våra uppdrag jobbar vi med hela kedjan och skapar värde till kunderna inte endast genom att slänga fram ett par wireframes eller personas (även om dessa är viktiga komponenter i leveransen). Vi chansar inte! Vi blandar in affären, tekniken och användarna i alla våra projekt och på detta sätt skapar vi VÄRDE i våra uppdrag. Kunderna jublar eftersom våra tjänster går att mäta och följa upp och för att de är så bra!

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Agero söker senior konsult inom användbarhet

Sista ansökningsdag: 2016-03-20

Som konsult inom användbarhet kommer du tillsammans med dina kollegor att arbeta för att skapa de bästa lösningarna för våra kunder och användare. Du sätter användaren i fokus och är skicklig på att identifiera verkliga behov och arbetsprocesser för att nå rätt effekter i dialog med din uppdragsgivare. Du kommer att arbeta i olika typer av projekt vilket gör att det är viktigt att du kan anpassa dina arbetssätt och metoder efter projektets och dina kunders behov och förväntningar. Självklart är du en viktig del i att fortsätta utveckla och bidra till Ageros kompetensområde ”Användbarhet” och du kommer också att vara mentor till mindre erfarna kollegor i samma område.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Metamatrix söker interaktionsdesigner

Sista ansökningsdag: 2016-03-01

Är du en person som prototypar, kortsorterar, användningstestar och tar fram koncept? Som interaktionsdesigner på Metamatrix tar du fram du hållbara koncept och designlösningar. Vi har användarna i fokus och behåller dem där under projektets alla faser. Att designa och utveckla lösningar med hög tillgänglighet är en självklarhet i våra leveranser, inte minst då många av våra kunder har höga krav på sig att följa gällande riktlinjer och standards.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Sista ansökningsdag: 2016-01-28

We are looking for a senior UX designer to join the Infor Product Development team and contribute to the development of Infor products and solutions. The ideal candidate has at least 5 years’ experience working as a UX designer, usability analyst, usability expert, or similar. In this role, you’ll have the opportunity to create a wide variety of applications for different platforms, from traditional rich clients to cutting-edge responsive web applications and mobile clients.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Interaktionsdesigners till inUse i Göteborg

Sista ansökningsdag: 2015-11-30

inUse skall bli ett av världens bästa bolag inom User Experience och Service Design och skapa lösningar som gör skillnad på riktigt. Vi söker nu två interaktionsdesigners till vårt Göteborgskontor. Tillträde snarast.

Etiketter:

Läs mer och ansök här