Lediga jobb

Vill du publicera din jobbannons här? Klicka på knappen till höger. Det är helt gratis att annonsera, men kravet är att jobbet ska ha en tydlig MDI-profil. MDI står för människa-datorinteraktion och i det räknar vi in användbarhet, interaktionsdesign, tjänstedesign och användarupplevelse. Styrelsen avgör om jobbet uppfyller kravet.

Vi i styrelsen har fått höra av företagen som annonserat här att de fått in mycket bra ansökningar från både nyexade och erfarna MDI-are. Det tycker vi känns jättekul!

Sista ansökningsdag: 2016-01-28

We are looking for a senior UX designer to join the Infor Product Development team and contribute to the development of Infor products and solutions. The ideal candidate has at least 5 years’ experience working as a UX designer, usability analyst, usability expert, or similar. In this role, you’ll have the opportunity to create a wide variety of applications for different platforms, from traditional rich clients to cutting-edge responsive web applications and mobile clients.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Interaktionsdesigners till inUse i Göteborg

Sista ansökningsdag: 2015-11-30

inUse skall bli ett av världens bästa bolag inom User Experience och Service Design och skapa lösningar som gör skillnad på riktigt. Vi söker nu två interaktionsdesigners till vårt Göteborgskontor. Tillträde snarast.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Director of Service Design till inUse i Stockholm

Sista ansökningsdag: 2015-11-30

nUse skall bli ett av världens bästa bolag inom User Experience och Service Design, och skapa lösningar som gör skillnad på riktigt. Vi söker nu en Director of Service Design till vårt Stockholmskontor på Södermalm. Du kommer vara en av nyckelpersonerna för att vi skall lyckas.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Vice Regionchef & senior UX-strateg/designer till InUse Stockholm

Sista ansökningsdag: 2015-11-30

inUse skall bli ett av världens bästa bolag inom User Experience och Service Design, och skapa lösningar som gör skillnad på riktigt. Vi söker nu en vice regionchef till vårt Stockholmskontor. Du kommer vara en av nyckelpersonerna för att vi skall lyckas. Vårt mål är att tjänsten skall vara tillsatt senast i slutet av mars 2016.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Interaktionsdesigner till Svenska Spel

Sista ansökningsdag: 2015-11-08

Vi är ett team vars absoluta mål är att ta fram Sveriges bästa spelupplevelse! Som ett led i att nå den bästa möjliga upplevelsen till kund, expanderar vi nu kraftigt vår UX-avdelning och söker därmed flera interaktionsdesigners. Vi erbjuder dig ett jobb där du varje dag arbetar med att skapa produkter och tjänster för några av Sveriges mest kända varumärken såsom Triss, Oddset och Lotto.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Två doktorander i människa-datorinteraktion – Uppsala universitet

Sista ansökningsdag: 2015-12-01

- Den ena doktoranden kommer att arbeta med utveckling av grundläggande MDI-teori samt utveckling av teori och metod för att integrera etiska aspekter vid konstruktion och användning av datoriserade system och verktyg. I arbetet ingår även att empiriskt pröva teorier genom att konstruera prototyper och testmiljöer.
- Den andra doktoranden kommer att ingå i ett eller flera tvärvetenskapliga forskningsprojekt som avdelningen deltar i och organiserar i samarbete med andra organisationer. Fokus ligger på MDI-teori med inriktning mot Human Factors och tillämpningar inom Människa-Teknik-Organisation (MTO) samt beslutstöd för distribuerat beslutsfattande.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Interaktionsdesigner till Findwise Stockholm

Sista ansökningsdag: 2015-11-06

Som interaktionsdesigner på Findwise ansvarar du för att driva användarperspektivet i våra kundprojekt. Våra kunder kan vara från en mängd olika branscher, både inom offentlig och privat sektor. Arbetsuppgifter kan t.ex.innefatta expertutvärdering/nulägesanalys utifrån ett användarperspektiv, genomförande av användarintervjuer, målgruppsanalys,användningstester samt framtagning av konceptuella skisser, interaktionsdesign och grafisk design.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


CGI söker User Experience Designer

Sista ansökningsdag: 2015-12-31

Är du vår nästa UX Designer med webberfarenhet?
Gillar du att jobba med webb i en rörlig miljö och är du analytisk och strukturerad i ditt tillvägagångssätt?
Vi tror att du som person är social, utåtriktad och gärna diskuterar igenom problem och potentiella lösningar med övriga kollegor i gruppen. Inte minst gillar du att hjälpa andra att bli bättre.
Du känner dig bekväm i konsultrollen, tar ansvar för ditt arbete, följer projektramar och tidsestimat, jobbar iterativt i ditt skapande samt ser till att kunden når sina uppsatta mål.
Är det här du? Då är du troligen en av oss.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Sveriges Radio Digitala Medier söker en ux-medarbetare med fokus på statistik och analys.

Sista ansökningsdag: 2015-08-30

På Digitala Medier finns en stor del av Sveriges Radios webbkompetens samlad. Avdelningen består bland annat av utvecklingsredaktörer, webbutvecklare och ux-designers. Tjänsten är placerad i en grupp med UX-designers/konceptutvecklare och produktägare som arbetar med olika utvecklingsteam för sverigesradio.se, publiceringsverktyg och mobilappar.
Vi jobbar med att kontinuerligt förbättra användarupplevelsen inom ramen för organisationens mål. Ditt huvudfokus blir att arbeta med att vi verifiera att våra lösningar och tjänster ger den effekt vi önskar och hjälpa oss optimera och välja effektiva lösningar baserad på användarnas beteende.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


UX-designer till ÅF

Sista ansökningsdag: 2015-08-31

Vi är i en expansiv fas och behöver nu anställa ett par UX-konsulter till vårt nuvarande UX-team. Våra UX-projekt och UX-uppdrag är oftast inom expertanvändarsystem men även inom displayer mm. ÅF arbetar med erbjudandet Design Experience (Ljus, Ljud och vibrationer, Industri design, UX) där få konkurrenter kan mäta sig med ÅF. Vi anställer personer som är sociala, engagerade och brinner för sitt område.

Etiketter:

Läs mer och ansök här