Lediga jobb

Vill du publicera din jobbannons här? Klicka på knappen till höger. Det är helt gratis att annonsera, men kravet är att jobbet ska ha en tydlig MDI-profil. MDI står för människa-datorinteraktion och i det räknar vi in användbarhet, interaktionsdesign, tjänstedesign och användarupplevelse. Styrelsen avgör om jobbet uppfyller kravet.

Vi i styrelsen har fått höra av företagen som annonserat här att de fått in mycket bra ansökningar från både nyexade och erfarna MDI-are. Det tycker vi känns jättekul!

UX ansvarig till SPP digitala kanaler

För att öka takten på SPPs digitala utvecklingsinitiativ söker man nu en User Experience-specialist till avdelning eCom. Baserat på kund- och affärsbehov ska du utforma framtidens digitala användarupplevelse och tjänster. Vi letar efter en kreativ och strukturerad person med ett djupt intresse för användbarhet och kunddriven tjänsteutveckling.

Avdelningen ansvarar för att utveckla lösningar som stärker och effektiviserar det digitala kundmötet för SPP. Primärt sker detta genom spp.se och inloggade tjänster för privat- respektive företagskunder. Medarbetare på avdelningen är konceptutvecklare, portalansvariga, produktägare och webbredaktörer. Arbetet sker i samverkan med framför allt Försäljning, Marknad, Kunderbjudande och IT.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Senior UX Specialist

The UX Specialist has an important collaboration role with TeliaSonera business units, product management and development units to assure customer and user experience work in process- and product development. The UX Specialist act as bridge between business and technology from a user experience perspective by acting within several areas.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Visual Interaction Designer / Interaktionsdesigner

Till Adlibrisgruppens utvecklingsavdelning söker vi en Interaktionsdesigner som vill utveckla en av Nordens mest framgångsrika e-handelssajter. Vi är måna om att utvecklas tillsammans med våra kunder och under 2013 lanserade vi vår nya responsiva e-handel och vi fortsätter släppa ny funktionalitet genom täta releaser. Vi testar, mäter och utvärderar funktioner löpande och säkerställer därmed att vi levererar funktioner med stor kundnytta och högt affärsvärde. Utvecklingsavdelningen arbetar med Adlibrisgruppens hela verksamhet; e-handel, logistik, digitala produkter och appar.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


INTERACTION DESIGNER

As an interaction designer at H&M, you will work on developing existing store concepts for all H&M's digital touchpoints (desktop, tablet, mobile web and apps). The customer is always our starting point and your mission is to transform the customer value to business opportunities.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


IxD/UI designer

We’re looking for you who have a strong focus on user centric design, structural design principles and functionalities. You’ve experience of working with usability and user interface and designing for online products/services. You prototype, test and design. You’re hungry, can’t get enough of new technique and digital solutions.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


UX-designer till Sverigesradio.se och Sveriges Radio Play

Ditt uppdrag blir att sätta användaren i fokus och sträva efter att skapa den bästa upplevelsen för användaren inom ramen för organisationens mål.
Just nu ligger en stor utmaning i att fokusera på det ökande mobila användandet, och samtidigt ta hänsyn till delar av vår publik som ännu inte använder oss på det sättet.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Interaktionsdesigner på Antrop

Som interaktionsdesigner hos oss får du arbeta nära dina kunder för att skapa den optimala kundupplevelsen. Din roll blir att använda din kreativitet till att omsätta verksamhetens krav och användarnas behov till konkret design.

Vi önskar oss en kollega som är uppfinningsrik, nyfiken och generös med sin kunskap. Du har talang för hantverket kring att skissa, wireframa och prototypa. Du tycker det är viktigt att hålla dig uppdaterad kring digitala trender och är mån om att ständigt utveckla dina designskills. Vi hoppas du har minst tre års erfarenhet inom interaktionsdesign, prototypande, målgruppsanalys, användningstester eller konceptutveckling. Förmodligen har du arbetat som konsult tidigare på UX- eller digital byrå och trivs med den spännande variation och tempo det innebär.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


UX-trainee på Valtech

Som UX-trainee på Valtech får du en mentor som hjälper dig in i konsultrollen. Din trainee-tid kommer varvas med utbildningar och kundnära praktiska moment, där du får chansen att tillämpa det du lärt dig.

Anställningsformen är provanställning i 6 månader med fast lön med chans på tillsvidareanställning. De första 3 månaderna kommer att vara fokus på att lära sig mer om konsult- och UX rollen. De sista 3 månaderna kommer att vara mer nära våra kunder och uppdrag.

Under din traineetid kommer du att få jobba direkt i våra kundprojekt tillsammans med din mentor.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Examensarbete

Att mäta användbarhet i operativa system – framtagande av indikatorer och mätmetoder för att mäta ändamålsenlighet och effektivitet i operativa system på trafikcentraler.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


Senior Interaktionsdesigner till CGI

Är du vår nästa interaktionsdesigner? I rollen som senior  interaktionsdesigner bidrar du dels med dina sakkunskaper vid framtagande och implementering av webbar, intranät, handläggningssystem, med mera, både i traditionella persondatormiljöer och på olika typer av mobila plattformar, dels tar du en ledande roll i teamet, gentemot mer juniora kollegor.

Etiketter:

Läs mer och ansök här