Lediga jobb

Vill du publicera din jobbannons här? Klicka på knappen till höger. Det är helt gratis att annonsera, men kravet är att jobbet ska ha en tydlig MDI-profil. MDI står för människa-datorinteraktion och i det räknar vi in användbarhet, interaktionsdesign, tjänstedesign och användarupplevelse. Styrelsen avgör om jobbet uppfyller kravet.

Vi i styrelsen har fått höra av företagen som annonserat här att de fått in mycket bra ansökningar från både nyexade och erfarna MDI-are. Det tycker vi känns jättekul!

Senior Interaktionsdesigner till CGI

Är du vår nästa interaktionsdesigner? I rollen som senior  interaktionsdesigner bidrar du dels med dina sakkunskaper vid framtagande och implementering av webbar, intranät, handläggningssystem, med mera, både i traditionella persondatormiljöer och på olika typer av mobila plattformar, dels tar du en ledande roll i teamet, gentemot mer juniora kollegor.

Etiketter:

Läs mer och ansök här


UX-designer på Kungliga biblioteket

Som UX designer hos oss driver och planerar du designprocessen i utvecklingsprojekt från kravfångst till färdig produkt. Du arbetar i tvärfunktionella team, tätt tillsammans med systemutvecklare, projektledare och kunder för att säkra att projekten har en helhetsbild och sätter användarupplevelsen i centrum. Ditt arbetssätt präglas av att du skapar delaktighet genom att arrangera workshops och designstudios tillsammans med teamet. Du har det övergripande ansvaret för användarupplevelsen i de projekt du deltar i. Du arbetar nära andra UX-designers kring metodutveckling, sprida kunskapen om UX och arbeta med verksamhetsplanering. Du är intresserad av agila metoder och av ett iterativt arbetssätt.

Etiketter:

Läs mer och ansök här