Engagera dig!

STIMDI är en idéell förening, vilket innebär att det blir vad medlemmarna gör det till. Därför hoppas vi att du vill engagera dig. Vi i styrelsen har några idéer på vad du skulle kunna göra, men du får självklart komma med egna idéer. Skicka ett mail till oss, kontakt@stimdi.se, så hjälps vi åt att genomföra det du brinner för!

Webbanalys

Vi vill gärna veta mer om hur stimdi.se används och hur vår webbplats kan bli ännu bättre för våra medlemmar. Om du är intresserad får du gärna hjälpa oss med webbanalys. Passar t.ex. för dig som vill lära dig mer om Google Analytics, men inte hittat något projekt att testa på.

Aktiviteter

Vi behöver alltid hjälp av personer på våra aktiviteter. Det kan handla om allt ifrån att servera fika, stå i dörren och pricka av de som kommer till att planera eller hålla i en egen aktivitet. Hör av dig om du vill bli hjälpa till och påverka våra aktiviteter.

Video och livestreamning

Alla har inte alltid möjlighet att vara på våra seminarier och därför vore det fantastiskt om vi kunde spela in och/eller livestreama dem. Om du har erfarenhet av detta eller vill lära dig mer är detta ett utmärkt tillfälle. Vi hoppas kunna komma igång med detta under 2013!

World Usability Day

WUD är det enskilt största arrangemang som STIMDI varit med och anordnat de senaste åren. Det kräver stort engagemang och mycket planering. Särskilt år 2012 när Brett King var huvudtalare. Du kan hjälpa till med allt från att hitta intressanta talare, sponsorer och diskussionsämnen för dagen till att hantera anmälningar, livestreaming och fikaservering. WUD är ett av de absolut roligaste evenemangen att anordna, så ta chansen att vara med!

Arbetsmarknadskvällen

När vi anordnar vår arbetsmarknadskväll kan du hjälpa oss med att hitta företag som vill vara med, sätta upp affischer på Stockholms högskolor och universitet, ta fram reklammaterial, servera fika och mycket annat. Vill du att vi ska anordna arbetsmarknadskvällen igen? Hör av dig så hjälps vi åt!

Dela med dig av din erfarenhet

Vad har du lärt dig under din tid inom användbarhet? Har du genomfört ett intressant projekt, börjat använda en bra metod eller lärt dig ett riktigt bra verktyg? Vi letar ständigt efter personer som vill dela med sig av sina lärdomar. Hör av dig till oss om du vill hålla ett kortare eller längre föredrag inför våra medlemmar.

Festplanerare

Tycker du att det är för lite fester inom STIMDI? Då är du nog inte ensam, så vad väntar du på? Bara att höra av dig så börjar vi planera! Vi har ju inte ens haft lanseringsparty för den nya webben än…